Hulp nodig bij de organisatie van uw bridge evenement?

Creatie

Wellicht heeft u al een leuk idee voor de jubileums dag en zou u wat hulp kunnen gebruiken bij de uitvoering. Of u bent opzoek naar een origineel idee. Wij helpen u graag! 


Ons team heeft in de afgelopen jaren meerdere bridgedrives en andere evenementen met veel plezier georganiseerd voor grote en kleine groepen. Geen uitdaging is ons te groot. 

 

Onze specialisatie ligt voornamelijk bij evenementen die (deels) op het water georganiseerd worden. Nederland is een waterland, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Heerlijk genieten van de vrijheid en natuur.

Organisatie

Bij het organiseren van een evenement komt altijd meer kijken dan je in eerste instantie denkt. Zoals bijvoorbeeld een aansluitende planning maken, binnen het budget blijven, alle bridge leden tevreden stellen, eet- en drink wensen afstemmen met de catering, eventuele prijsuitreiking, toegankelijke locatie en een draaiboek maken voor de dag. 

 

Al deze elementen kosten enorm veel tijd en energie. Wij helpen hierin graag, zodat alles soepeltjes verloopt. 

Realisatie

Het is iedere keer weer geweldig om een bridge evenement te realiseren. Wij krijgen enorm veel energie van alle genietende deelnemers. En vinden het vooral fijn dat u ook zelf kunt meegenieten en niet druk hoeft te maken over de organisatie. 

 

Tijdens deze dag ziet u alle onderdelen van creatie en organisatie samen komen tot een geweldige evenement.


Interesse om samen te brainstormen over uw Jubileums dag?

Vul het onderstaande formulier in of bel 0612366220.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.