Bridge Op De Plassen 22 september '19


Bridge Op De Plassen 2018, Loosdrecht & De Vecht

13 januari 2018

6 mei 2018

7 oktober 2018 

Ook de derde editie van 'Bridge Op De Plassen' die zondag, 7 oktober 2018 plaatsvond, was een zeer groot succes! De weergoden waren ons weer zeer gunstig gestemd en alles verliep op rolletjes. Wij willen alle deelnemers bedanken voor deelname en de gezellige sfeer.
Wij hopen u weer op de volgende 'Bridge op de Plassen' te treffen!

 

Bekijk de foto's van de laatste bridgedrive op 7 oktober 2018 HIER en bekijk hierboven de video van 13 januari 2018!

 

 

Wilt u ook mee doen met de volgende editie Bridge op de Plassen?

 

Stuur een email naar bridgeonthewater@gmail.com.

 

 


Wat kunt u verwachten van de Bridge op de Plassen?

De opstaplocatie bevindt zich aan de Loosdrechtse Plassen. Vanaf hier varen we via een prachtige route richting de bridge-locatie. Deze bevindt zich aan wal in het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Hier gaat het bridgen officieel van start. Tijdens de bridgedrive worden er diverse smakelijke borrelhapjes geserveerd en kan er onbeperkt koffie, thee, frisdrank, wijn en bier gedronken worden. Ook een uitgebreide lunch is inbegrepen.

 Wanneer het laatste spel gespeeld is, keren we terug naar de boot en zetten koers richting Loosdrecht. De prijsuitreiking vindt tijdens de terugtocht plaats. Aansluitend wordt de bridgedrive met een welverdiende borrel afgesloten. Zie route op de onderstaande kaart.

 

 

 

Programma

10:15

Inscheping

11:30

Aankomst Bridgelocatie

11:35

Opening Lunchbuffet

12:35

Start Bridgen

17:15

Einde Bridgen & Prijsuitreiking

18:15

Afsluiting

 

 

Route: varen over de Vecht en de Loosdrechtse Plassen

 

De Loosdrechtse Plassen behoren tot een van de mooiste natuur- en cultuurgebieden van Nederland. Via de rivier de Drecht varen wij richting De Vecht, een natuurlijk afvoerriviertje in het veenmoeras, waaraan Loosdrecht zijn naam dankt. De Drecht kwelt midden in de weilanden op. De Vecht stroomt door zeven geweldige dorpen, waaronder Loenen. Dit dorpje wordt ook wel 'De parel van de Vechtstreek' genoemd. Het is een pittoresk plaatsje met een rijke historie en vele (middeleeuwse) monumenten. De werkende korenmolen en ophaalbruggen creëren een bijzondere sfeer.  

 

 

 

Faciliteiten aan boord

 

Onze boot 'Bommelervaart' is uitgerust met rolstoellift, een bar en meerdere toiletten. De schuit bestaat uit twee verdiepingen, zodat u alle ruimte heeft om te genieten van het uitzicht en de mogelijkheid heeft om binnen en buiten te zitten.


Ervaringen van Deelnemers

- Rob, 13 januari -

"Heel graag wil ik jullie bedanken voor de geweldige dag en de prima organisatie."

- Lenie, 6 mei -

"Het was een goede sfeer en aan alles was gedacht, het vervoer van en naar de boot voor de niet goed lopenden, de lunch, het moest wel erg snel, maar was goed."

- Truus, 6 mei -

"Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de goede organisatie en de goede zorgen tijdens de dag!

Het was gewoon klasse AAA!"

- Mariëtte, 7 oktober - 

"Ik heb een werkelijk heel gezellige dag gehad met mijn partner, voortreffelijk geregeld en met een leuke vaartocht met uitleg.

Een prima formule  all-in!"