Bridge Op De Plassen 4e editie

Loosdrecht & De Vecht

22 september 2019

We zijn er weer klaar voor. De voorbereidingen voor de vierde editie van Bridge Op De Plassen zijn in volle gang! Na onze laatste drive van 7 oktober 2018, hebben veel bridgers ons gevraagd om weer een vervolg te geven aan onze drive- 22 september 2019 is het zo ver. Wij hopen er weer een super mooie dag van te maken!

 

Voor een impressie bekijk de foto's en de video van de afgelopen Bridge Op Het Water- edities onderaan de pagina.

 

 

 

Wat kunt u verwachten van Bridge op de Plassen?

WIj zullen opstappen bij een prachtlocatie aan de Loosdrechtse Plassen. Vanaf hier varen wij via een geweldige route richting de bridge-locatie. Deze bevindt zich aan wal in het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Hier gaat het bridgen officieel van start. Tijdens de bridgedrive worden er diverse smakelijke borrelhapjes geserveerd en kan er onbeperkt koffie, thee, frisdrank, wijn en bier gedronken worden. Ook een uitgebreide lunch is inbegrepen.

 Wanneer het laatste spel gespeeld is, keren we terug naar de boot en zetten koers richting Loosdrecht. De prijsuitreiking vindt tijdens de terugtocht plaats. Op de boot sluiten wij de bridgedrive met een welverdiende borrel af. 

Zie onderstaand meer informatie over de route.

 

 

 

 Inschrijving is nu gestart!

U kunt zich nú inschrijven voor de derde editie van ‘Bridge op De Plassen’ via het formulier onderaan deze pagina. LET OP: door het grote succes van onze laatste bridgedrive raden wij u aan om niet te lang te wachten met uw inschrijving. Zo zijn u en uw bridgepartner verzekerd van deelname.

 

 

 Waar                 Oud- Loosdrechtsedijk 220, 1231 NG Loosdrecht (tegenover Cafetaria 'De Oude Dijk')

 

Wanneer           Zondag, 22 september 2019

 

 

 

Programma

10:15

Inscheping

11:30

Aankomst Bridgelocatie

11:35

Opening Lunchbuffet

12:35

Start Bridgen

17:15

Einde Bridgen & Prijsuitreiking

18:15

Afsluiting

 

 

Vaarroute: De Loosdrechtse Plassen en De Vecht 

 

De Loosdrechtse Plassen behoren tot een van de mooiste natuur- en cultuurgebieden van Nederland. Via de rivier de Drecht varen wij richting De Vecht, een natuurlijk afvoerriviertje in het veenmoeras, waaraan Loosdrecht zijn naam dankt. De Drecht kwelt midden in de weilanden op. Aansluitend varen wij de Mijndense sluis binnen, waar u het schutten van dichtbij zal meemaken.

 

De Vecht stroomt door zeven geweldige dorpen, waaronder Loenen. Dit dorpje wordt ook wel 'De parel van de Vechtstreek' genoemd. Het is een pittoresk plaatsje met een rijke historie en vele (middeleeuwse) monumenten. De werkende korenmolen en ophaalbruggen creëren een bijzondere sfeer.

 

Zie ook de onderstaande interactieve kaart van de route + parkeerplekken.

 

 

 

 

Faciliteiten aan boord

 

Onze boot 'Bommelervaart' is uitgerust met rolstoellift, een bar en meerdere toiletten. De schuit bestaat uit twee verdiepingen, zodat u alle ruimte heeft om te genieten van het uitzicht en de mogelijkheid heeft om binnen en buiten te zitten.

 

 

 

Kosten bridgedrive

 

De kosten voor deze unieke bridgedrive op de Loosdrechtse Plassen bedragen € 89,- per paar. Oftewel € 44,50 per persoon. Dit is inclusief lunch, borrelhapjes en onbeperkt drinken* (Koffie, thee, bier, wijn, frisdrank)

 

*Dit is alleen van toepassing op de bridge locatie in Loenen aan de Vecht.

 

 

 

 Neem je bridgevrienden en ontvang €25,- korting!

 

Weet u nog meer bridgers die deze drive leuk zullen vinden? Geef jullie samen met 4 andere paren tegelijkertijd op en ontvang €25,- korting*. Geef in het formulier bij 'Opmerkingen' aan met welke bridgers jullie komen. 

 

*dit is de totale korting die u ontvangt bij 5 gezamenlijke inschrijvingen 

 

 

Aanmelden & Betaling

 

Om u aan te melden, kunt u het inschrijfformulier onderaan deze pagina invullen. U kunt het inschrijfgeld overmaken naar

NL74 ABNA 0811 5896 92 t.n.v. V. Braakman o.v.v. Bridge Op De Plassen + uw naam. Na betaling krijgt u zo snel mogelijk een bevestiging per email toegestuurd.

 

 

 

Vragen?  

 

Heeft u vragen over de bridgedrive of speciale verzoeken? Of behoefte aan meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Vincent Braakman op 06-12366220 (bereikbaar op werkdagen na 19:00) of email info@bridgeophetwater.nl.

 

 

Nadat u uw inschrijving na 22 augustus annuleert is restitutie helaas niet meer mogelijk. 

 


Inschrijfformulier

* verplicht in te vullen

Foto's van de laatste Bridgedrives in Loosdrecht


Ervaringen van Deelnemers

- Rob, 13 januari -

"Heel graag wil ik jullie bedanken voor de geweldige dag en de prima organisatie."

- Lenie, 6 mei -

"Het was een goede sfeer en aan alles was gedacht, het vervoer van en naar de boot voor de niet goed lopenden, de lunch, het moest wel erg snel, maar was goed."

- Truus, 6 mei -

"Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de goede organisatie en de goede zorgen tijdens de dag!

Het was gewoon klasse AAA!"

- Mariëtte, 7 oktober - 

"Ik heb een werkelijk heel gezellige dag gehad met mijn partner, voortreffelijk geregeld en met een leuke vaartocht met uitleg.

Een prima formule  all-in!"