Bridge Op De Plassen 4e editie

Loosdrecht & De Vecht

22 september 2019

Wat hebben wij het enorm getroffen met het weer afgelopen zondag, 22 september! Het was weer een succesvolle Bridge Op De Plassen- editie.

 

Graag willen wij alle deelnemers bedanken voor hun komst. Bedankt voor alle positieve reacties en wij hopen jullie tijdens de volgende editie weer te ontmoeten!

 

Onderstaand vindt u de foto's en de uitslag van 22 september 2019.

 

Download
Eind uitslag Bridge op de Plassen 22 september 2019
Uitslag Bridge op de Plassen, 22-9-2019.
Adobe Acrobat document 205.3 KB

De Volgende Editie

Wat kunt u verwachten tijdens deze bridgedrive? 

 

Een unieke bridgedrive met boottocht over de Loosdrechtse plassen en De Vecht. De dag is inclusief koffie op de boot, lunch en onbeperkt drinken op de bridge locatie in Loenen aan Vecht EN een geweldige prijs uitreiking. 

 

Vaarroute: De Loosdrechtse Plassen en De Vecht 

 

De Loosdrechtse Plassen behoren tot een van de mooiste natuur- en cultuurgebieden van Nederland. Via de rivier de Drecht varen wij richting De Vecht, een natuurlijk afvoerriviertje in het veenmoeras, waaraan Loosdrecht zijn naam dankt. De Drecht kwelt midden in de weilanden op. Aansluitend varen wij de Mijndense sluis binnen, waar u het schutten van dichtbij zal meemaken.

 

De Vecht stroomt door zeven geweldige dorpen, waaronder Loenen. Dit dorpje wordt ook wel 'De parel van de Vechtstreek' genoemd. Het is een pittoresk plaatsje met een rijke historie en vele (middeleeuwse) monumenten. De werkende korenmolen en ophaalbruggen creëren een bijzondere sfeer.

 

Zie ook de onderstaande interactieve kaart van de route + parkeerplekken.

 

 

 

 

Alvast aanmelden voor de volgende Bridgedrive?

 

Dat kan! Stuur een mailtje naar info@bridgeophetwater.nl met jullie namen en dan zetten wij jullie vast op de deelnemerslijst.  

 

 

Kosten bridgedrive

 

De kosten voor deze unieke bridgedrive op de Loosdrechtse Plassen bedragen € 89,- per paar. Oftewel € 44,50 per persoon. Dit is inclusief lunch, borrelhapjes en onbeperkt drinken* (Koffie, thee, bier, wijn, frisdrank)

 

*Dit is alleen van toepassing op de bridge locatie in Loenen aan de Vecht.

 

 

Vragen?  

 

Heeft u vragen over de bridgedrive of speciale verzoeken? Of behoefte aan meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Vincent Braakman op 06-12366220 (bereikbaar op werkdagen na 19:00) of email info@bridgeophetwater.nlErvaringen van Deelnemers

- Rob, 13 januari -

"Heel graag wil ik jullie bedanken voor de geweldige dag en de prima organisatie."

- Lenie, 6 mei -

"Het was een goede sfeer en aan alles was gedacht, het vervoer van en naar de boot voor de niet goed lopenden, de lunch, het moest wel erg snel, maar was goed."

- Truus, 6 mei -

"Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de goede organisatie en de goede zorgen tijdens de dag!

Het was gewoon klasse AAA!"

- Mariëtte, 7 oktober - 

"Ik heb een werkelijk heel gezellige dag gehad met mijn partner, voortreffelijk geregeld en met een leuke vaartocht met uitleg.

Een prima formule  all-in!"