Door een gebrek aan inschrijvingen is deze bridgedrive helaas niet doorgegaan. 

Volgend jaar proberen we het opnieuw!

Den Haag
17 maart 2019

 

Wat kunt u verwachten van de bridgedrive?

Een unieke bridgedrive in het hartje van Den Haag!

 

Wij zullen van start gaan met de boottocht door de prachtige grachtengordel van de stad. De opstaplocatie bevindt zich bij "Rederij Ooievaart" (zie kaart onderaan). De rondvaart die speciaal bedacht is voor de lentemaanden zal in een open boot plaats vinden. Natuurlijk moet u zich hier op kleden, maar u zult ook voorzien worden van een warm kleed en een warme consumptie. Deze boten geven u de gelegenheid om nog meer te genieten van de tocht. Na 45 minuten varen arriveren wij weer bij de opstaplocatie en lopen (in +/- 10 min) naar de bridgelocatie.

 

 Hier zullen wij starten met een uitgebreid lunchbuffet en keuze uit verschillende consumpties. Aansluitend zal de bridgedrive officieel van start gaan. Ook tijdens de rondes zullen smakelijke borrelhapjes geserveerd worden. 

Met de prijsuitreiking en een welverdiende borrel zullen wij de drive uiteindelijk afsluiten.

 

Zie opstaplocatie en vaarroute op de onderstaande kaart.

Programma

10:15

Inscheping

11:30

Aankomst Bridgelocatie

11:35

Opening Lunchbuffet

12:35

Start Bridgen

17:15

Einde Bridgen & Prijsuitreiking

18:15

Afsluiting

De rondvaartboot in Den Haag


Inschrijving is nu gestart!

U kunt zich nú inschrijven voor de Den Haag editie ‘Bridge Op Het Water’ van 17 maart 2019 via het formulier onderaan deze pagina.

 

LET OP: door het grote succes van onze laatste bridgedrives raden wij u aan om niet te lang te wachten met uw inschrijving. Zo zijn u en uw bridgepartner verzekerd van deelname.

 

  

 

Route: varen door de Haagse grachten

Wist u dat de Haagse grachtengordel al ruim 400 jaar oud is? Vandaag de dag is hij nog grotendeels intact. Het is echt een onontdekt pareltje van Den Haag dat u beslist gezien moet hebben!

 

  De Haagse grachtengordel bestaat eigenlijk uit één waterweg: één singel. De Haagse grachtengordel wordt daarom dan ook een ‘singelsgracht’ genoemd. Daar tussen liepen vele verbindingsgrachten die inmiddels vaak zijn gedempt.

 

Tijdens onze 45 minuten- durende rondvaart door het centrum van Den Haag wordt u onder de vleugels genomen door onze gids: een echte Hagenaar die de stad op zijn duimpje kent. Tijdens de vaartocht manoeuvreert de schipper u vakkundig door de prachtige grachten van Den Haag, terwijl de gids geheimen onthult en de bezienswaardigheden toont. 

 

 

 

Faciliteiten aan boord
 

Er zal gevaren worden met open boten, met een maximum van 30 personen per boot. Wij zullen dan ook met meerdere boten tegelijkertijd starten met de rondvaart. De boot is makkelijk begaanbaar, ook voor mensen die slecht ter been zijn. Wij houden rekening met koude temperaturen; bieden warme dekens, warme drankjes en heerlijke koekjes aan.  

 

MOOIE DAG- GARANTIE:

Wanneer de weercondities te slecht zijn om het water op te gaan, zal er een alternatief programma aangeboden worden om er alsnog een geweldig mooie bridgedag van te maken!

 

 

 

Kosten bridgedrive

 

De kosten voor deze unieke bridgedrive in Den Haag bedragen € 89,- per paar. Oftewel € 44,50 per persoon. Dit is inclusief lunch buffet, borrelhapjes, drankje + koekjes op de boot en 2 consumpties tijdens het bridgen (Koffie, thee, bier, wijn, frisdrank)

 

 

 

Aanmelden

Om u aan te melden, kunt u het inschrijfformulier onderaan deze pagina invullen. U kunt het inschrijfgeld overmaken naar

NL74 ABNA 0811 5896 92 t.n.v. V. Braakman o.v.v. uw voor- en achternaam.

Na betaling krijgt u zo snel mogelijk een bevestiging per email.

 

 

 

Vragen?
  

Heeft u vragen over de bridgedrive of speciale verzoeken? Of behoefte aan meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Vincent Braakman op 06-12366220 (bereikbaar op werkdagen na 19:00) of email denhaag@bridgeophetwater.nl.

 

 

 

Nadat u uw inschrijving na 17 februari annuleert is restitutie helaas niet meer mogelijk. 

Opstaplocatie:

Rondvaart De Ooievaart

Bierkade 18B, 2512 AB Den Haag

Bridgelocatie:

Buurthuis van de Toekomst de Sprong

Paviljoensgracht 33, 2512 BL Den HaagInschrijfformulier

* verplicht in te vullen

Foto's van de laatste Bridgedrives in Loosdrecht

Ervaringen van Deelnemers

- Rob, 13 januari -

"Heel graag wil ik jullie bedanken voor de geweldige dag en de prima organisatie."

- Lenie, 6 mei -

"Het was een goede sfeer en aan alles was gedacht, het vervoer van en naar de boot voor de niet goed lopenden, de lunch, het moest wel erg snel, maar was goed."

- Truus, 6 mei -

"Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de goede organisatie en de goede zorgen tijdens de dag!

Het was gewoon klasse AAA!"

- Mariëtte, 7 oktober - 

"Ik heb een werkelijk heel gezellige dag gehad met mijn partner, voortreffelijk geregeld en met een leuke vaartocht met uitleg.

Een prima formule  all-in!"