Heusden, Den Bosch
31 maart 2019

Na het concept aangepast te hebben naar kortere bridgedag door een kleiner aantal aanmeldingen dan gehoopt, kijken wij met plezier terug op een zeer geslaagde bridgedrive in Heusden. De prachtige boottocht over de maas en een heerlijke middag bridgen. Voor een eerste editie zijn wij zeer tevreden. Er zijn ook zeker verbeterpunten die de volgende editie extra aandacht zullen krijgen.

Indien u feedback heeft voor de organisatie of interesse heeft in deelname bij de volgende editie in Heusden, laat het ons weten! Stuur uw reactie naar heusden@bridgeophetwater.nl.

 

Wij willen graag iedereen bedanken voor de super gezellige bridgedag en wij hopen tot ziens!

 

Onderstaand de foto's en uitslag van afgelopen bridgedrive in Heusden, 31 maart 2019.

Download
De uitslag van Bridge Op Het Water Heusden
Uitslag BOHW Heusden 31-3.pdf
Adobe Acrobat document 53.2 KB

 

Wat kunt u verwachten van de bridgedrive?

 

Een unieke bridgedrive waarbij u het natuurschoon van Den Bosch vanaf het water kunt bewonderen.

 

De Bridge Op Het Water 'Den Bosch'- editie gaat van start op een prachtig stuk water van Noord- Brabant in de iconische en historische stad Heusden. Deze oude vestingstad is gelegen aan de Maas en ideaal als opstaplocatie van onze vaartocht. Met het grote partyschip "De Zeearend" varen wij richting het dorpje Engelen, gelegen aan de Dieze. 

 

Direct na de sluis van Engelen zullen wij aanmeren en binnen +/- 5 minuten te voet de bridgelocatie bereiken. In het cultuurhuis De Engelenburcht, waar iedere week al gebridged wordt, zal de drive officieel van start gaan.

 

Onze eetlust wordt hier meteen gestilt door het uitgebreide lunchbuffet, met keuze uit verschillende consumpties. Aansluitend zal de arbiter groen licht geven in de bridgezaal voor het eerste spel. Ook tijdens de rondes zullen smakelijke borrelhapjes geserveerd worden. 

 

Na de laatste ronde, lopen wij terug naar de boot en zetten wij weer koers richting Heusden. Aan boord vindt de prijsuitreiking plaats en met een welverdiende borrel zullen wij de drive uiteindelijk afsluiten.

Zie opstaplocatie en vaarroute op de onderstaande kaart.

 

  

 

Programma

10:00

Inscheping

12:00

Aankomst Bridgelocatie

12:05

Opening Lunchbuffet

13:00

Start Bridgen

15:45

Einde Bridgen

16:00

Vertrek uit Engelen

16:30

Start Prijsuitreiking

18:15

Afsluiting


De Rondvaartboot "De Zeearend"

Inschrijving is nu gestart!

 

U kunt zich nú inschrijven voor de Heusden, Den Bosch editie ‘Bridge Op Het Water’ van 31 maart 2019 via het formulier onderaan deze pagina.

 

LET OP: door het grote succes van onze laatste bridgedrives raden wij u aan om niet te lang te wachten met uw inschrijving. Zo zijn u en uw bridgepartner verzekerd van deelname.

  

 

 

Route: varen over de Maas en de Dieze

 

De route gaat van start in de oude vestingstad Heusden, gelegen aan de Maas en in 1968 begonnen met het in oude stijl restaureren van stad. Heusden heeft de mooie oude stijl die het vandaag de dag nog heeft, te danken aan dit veertig jarige restauratieproject. Ondanks de zware verwoestingen die het stadje heeft ondergaan op de vooravond van de bevrijding in november 1944, zijn er nog volop historische bezienswaardigheden te bewonderen.

 

Tijdens de vaartocht zien we onder andere het dorpje Bokhoven boven op de dijk, passeren de jachthaven van Ammerzoden en varen verder de Maas af, die vervolgens overloopt in de Dieze.  


Voordat we het dorpje Engelen in kunnen, moeten we eerst de sluis door. Hier gaat u het schutten van dichtbij meemaken. Na een kleine twee uur komen we aan in Engelen.   

 

 

 

Faciliteiten aan boord 

 

Onze boot 'De Zeearend' heeft een maximumcapaciteit van +/- 160 personen. De boot is makkelijk begaanbaar, ook voor mensen die slecht ter been zijn. Ook handgeduwde rolstoelen mogen de boot op. De toilet aan boord is uitgerust met beugels. Er kan ook dichtbij geparkeerd worden- zie de kaart onderaan.

Het uitzicht kan zowel van binnen- als van buiten op het dek bewonderd worden.

 

 

 

Kosten bridgedrive

 

De kosten voor deze unieke bridgedrive in Heusden, Den Bosch bedragen € 99,- per paar. Oftewel € 49,50 per persoon. Dit is inclusief uitgebreid lunch buffet, borrelhapjes, drankje op de boot en 2 consumpties tijdens het bridgen (Koffie, thee, bier, wijn, frisdrank) op locatie.

 

 

 

Aanmelden

 

Om u aan te melden, kunt u het inschrijfformulier onderaan deze pagina invullen. U kunt het inschrijfgeld overmaken naar

NL57 ABNA 0836 3313 03 t.n.v. V. Braakman o.v.v. uw voor- en achternaam.

Na betaling krijgt u zo snel mogelijk een bevestiging per email.

 

 

 

Vragen?

  

Heeft u vragen over de bridgedrive of speciale verzoeken? Of behoefte aan meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Vincent Braakman op 06-12366220 (bereikbaar op werkdagen na 19:00) of email heusden@bridgeophetwater.nl.

 

 

 

Nadat u uw inschrijving na 31 februari annuleert is restitutie helaas niet meer mogelijk. 

Opstaplocatie:

Rederij Wiljo

Stadshaven, 5256 BA Heusden

Bridgelocatie:

Zalencentrum 'De Engelenburcht'

Heuvel 18, 5221 AP 's-HertogenboschInschrijfformulier

* verplicht in te vullen

Foto's van de laatste Bridgedrives in Loosdrecht

Ervaringen van Deelnemers

- Rob, 13 januari -

"Heel graag wil ik jullie bedanken voor de geweldige dag en de prima organisatie."

- Lenie, 6 mei -

"Het was een goede sfeer en aan alles was gedacht, het vervoer van en naar de boot voor de niet goed lopenden, de lunch, het moest wel erg snel, maar was goed."

- Truus, 6 mei -

"Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de goede organisatie en de goede zorgen tijdens de dag!

Het was gewoon klasse AAA!"

- Mariëtte, 7 oktober -

"Ik heb een werkelijk heel gezellige dag gehad met mijn partner, voortreffelijk geregeld en met een leuke vaartocht met uitleg.

Een prima formule  all-in!"