Leiden
24 maart 2019

Wij kijken terug op een zeer geslaagde bridgedrive in Leiden. Een prachtige boottocht door de grachten en een heerlijke middag bridgen. Voor een eerste editie in Leiden verliep de dag vlekkeloos. Er zijn ook zeker hier en daar verbeterpunten, die de volgende editie extra aandacht zullen krijgen. 

Indien u feedback heeft voor de organisatie of interesse heeft in deelname bij de volgende editie in Leiden, laat het ons weten! Stuur uw reactie naar leiden@bridgeophetwater.nl.

 

Wij willen graag iedereen bedanken voor de super gezellige bridgedag en wij hopen tot ziens!

 

Onderstaand de foto's en uitslag van afgelopen bridgedrive in Leiden, 24 maart 2019.

Download
De uitslag van Bridge Op Het Water Leiden
Uitslag BOHW Leiden 24-3.pdf
Adobe Acrobat document 52.1 KB

 

Wat kunt u verwachten van de bridgedrive in Leiden?

 

Een unieke Bridgedrive met een geweldige vaartocht voor een mooie prijs.

 

De dag zal starten met de vaartocht vanuit een zeer makkelijk bereikbare- en centrale plek in Leiden. Deze locatie "Zwembad De Zijl" ligt tevens perfect op de aanvaarroute. Ook voor mensen die minder goed ter been zijn, hebben wij de loopafstanden tijdens het programma zo kort mogelijk gehouden. Zowel naar de boot, als naar de bridgelocatie.

 

Onze rondvaart geeft u een unieke kijk vanaf het water, door de schilderachtige grachten en langs de groene singels van ‘Oudt Leyden’. Comfort staat tijdens de rondvaart centraal, met een overdekte boot, dekens en een warme consumptie.

 

Binnen een uur arriveren wij terug bij de opstaplocatie en lopen wij naar de bridgezaal in het zwembad. 

Hier zullen wij starten met een uitgebreid lunchbuffet en keuze uit verschillende consumpties. Aansluitend zal de bridgedrive officieel van start gaan. Ook tijdens de rondes zullen smakelijke borrelhapjes geserveerd worden. 

 

Met de prijsuitreiking en een welverdiende borrel zullen wij de drive uiteindelijk afsluiten.

Zie opstaplocatie en vaarroute op de onderstaande kaart.

 

 

 

Programma

10:15

Inscheping

11:30

Aankomst Bridgelocatie

11:35

Opening Lunchbuffet

12:35

Start Bridgen

17:15

Einde Bridgen & Prijsuitreiking

18:15

Afsluiting

De rondvaartboot in Leiden


Inschrijving is nu gestart!

 

U kunt zich nú inschrijven voor de Leiden editie ‘Bridge Op Het Water’ van 24 maart 2019 via het formulier onderaan deze pagina.

 

LET OP: door het grote succes van onze laatste bridgedrives raden wij u aan om niet te lang te wachten met uw inschrijving. Zo zijn u en uw bridgepartner verzekerd van deelname.

 

 

  

Route: varen door de grachten van 'Oudt Leyden'

 

Leiden is zonder te overdrijven één van onze mooiste steden in Nederland. Langs de oevers van de Leidse grachten en singels laten bomen en struiken hun prachtige kleuren zien. 

 

De geboortestad van Rembrandt met haar 35 hofjes, de Burcht, de Pieterskerk, de Waag, het Galgewater en het Rapenburg met haar statige herenhuizen zal u geen moment vervelen.

 

Dit alles komt onder begeleiding van mooie verhalen uit het verleden van de Sleutelstad. Een ervaren schipper vertelt u op een leuke wijze over de pracht en praal van het Leidse verleden en de bezienswaardigheden. 

 

 De rondvaart zal ongeveer 1 uur duren

 

 

 

Faciliteiten aan boord

 

Er zal gevaren worden met overdekte boten, met een maximum van +/- 30 personen per boot. Wij zullen dan ook met meerdere boten tegelijkertijd starten met de rondvaart. De boot is makkelijk begaanbaar, ook voor mensen die slecht ter been zijn- één van onze boten is uitgerust met een hydraulische rolstoellift.

 

Ook zullen wij rekening houden met koude temperaturen en bieden warme dekens en warme drankjes aan.  

 

 

 

Kosten bridgedrive

 

De kosten voor deze unieke bridgedrive in Leiden bedragen € 99,- per paar. Oftewel € 49,50 per persoon. Dit is inclusief uitgebreid lunch buffet, borrelhapjes, drankje op de boot en 2 consumpties tijdens het bridgen (Koffie, thee, bier, wijn, frisdrank)

 

 

 

Aanmelden

 

Om u aan te melden, kunt u het inschrijfformulier onderaan deze pagina invullen. U kunt het inschrijfgeld overmaken naar

NL97 ABNA 0836 3009 98 t.n.v. V. Braakman o.v.v. uw voor- en achternaam.

Na betaling krijgt u zo snel mogelijk een bevestiging per email.

 

 

 

Vragen?

  

Heeft u vragen over de bridgedrive of speciale verzoeken? Of behoefte aan meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Vincent Braakman op 06-12366220 (bereikbaar op werkdagen na 19:00) of email leiden@bridgeophetwater.nl.

 

 

 

Nadat u uw inschrijving na 24 februari annuleert is restitutie helaas niet meer mogelijk. 

Opstaplocatie:

Aanlegsteiger voor zwembad 'De Zijl'

Paramaribostraat 66, 2315 VK Leiden

Bridgelocatie:

Partycentrum/ Zwembad 'De Zijl'

Paramaribostraat 66, 2315 VK LeidenInschrijfformulier Leiden

* verplicht in te vullen

Ervaringen van Deelnemers

- Rob, 13 januari -

"Heel graag wil ik jullie bedanken voor de geweldige dag en de prima organisatie."

- Lenie, 6 mei -

"Het was een goede sfeer en aan alles was gedacht, het vervoer van en naar de boot voor de niet goed lopenden, de lunch, het moest wel erg snel, maar was goed."

- Truus, 6 mei -

"Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de goede organisatie en de goede zorgen tijdens de dag!

Het was gewoon klasse AAA!"

- Mariëtte, 7 oktober -

"Ik heb een werkelijk heel gezellige dag gehad met mijn partner, voortreffelijk geregeld en met een leuke vaartocht met uitleg.

Een prima formule  all-in!"