WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een organisatie die graag nieuwe en unieke bridgedrives organiseren met het water- element. Wij willen graag de bridger die ook zo gek is op het kaartspel een geweldige bridgedag bezorgen. Nederland is een "waterland". Er is bijna geen stad in Nederland die geen grachten, kanalen of rivieren heeft. Dit biedt de mogelijkheid om op plekken te komen waar de schoonheid van de natuur of de binnenstad op een unieke manier bewonderd kan worden. 

 

Bij onze bridgedrives zijn bridgers van elk niveau welkom, het draait bij ons meer om het plezier hebben dan het competitieve element. Bij veel van onze evenementen wordt dan ook niet met Meesterpunten gespeeld. U kunt bij Bridge Op Het Water, beginners én gevorderde bridgers verwachten.

 

Het organiseren van ons eerste bridgedrive "Bridge Op De Plassen", is eigenlijk uit enthousiasme geboren. Vincent, één van de organisatoren heeft kennisgemaakt met bridgen door zijn oma. Zijn oma, alweer 93 jaar jong speelt al enige jaren bridge en is groot fan van het spelletje. Oma woont zelf aan de Vinkeveense Plassen en speelt bij bridgeclub "De Boei". Zij vertelde aan Vincent dat ze verschillende bridgedrives bezocht in het land, maar vaak was er niet veel variatie qua concept. Hiermee bracht zij Vincent op het idee om een bridgedrive met een vaartocht te combineren. Met de hulp van oma's bridge-maatjes zijn zij de bridgedag verder uit gaan werken, met als resultaat "Bridge Op De Plassen"- die zich afspeelde op de Loosdrechtse plassen en de Vecht.

 

De eerste bridgedrive vond de gehele dag op de boot plaats, waarbij er ook aan boord gebridged werd. De feedback van de deelnemers naderhand gaf ons de mogelijkheid om de formule verder onder de loep te nemen. Wij hebben nu gekozen om de dag te starten met de vaartocht, om zo optimaal te kunnen genieten van het uitzicht en vervolgens op een mooie locatie te bridgen. Deze formule leek al snel een groot succes, gezien de enthousiaste reacties van de twee opvolgende bridgedrives. 

 

Wij hopen nog meer bridgers in Nederland te verblijden met onze unieke bridgedrives.

 

Lijkt u het leuk om één van onze drives bij uw in de buurt bij te wonen- geef u dan nu op! Voor meer informatie klik op één van de onderstaande foto's.

Oma (in het midden) en Vincent, 6 mei 2018

Vincent met de winnaars van 7 oktober 2018Bridge Op De Plassen 22 september

De populaire bridgedrive met rondvaart op de Loosdrechtse Plassen en De Vecht. 

Geef je NU op voor 22 september! Klik HIER voor meer informatie.

 

Bekijk ook de video en foto's van de laatste drie bridgedrives uit 2018!


Foto's van de laatste Bridgedrives in Loosdrecht

- Rob, 13 januari -

"Heel graag wil ik jullie bedanken voor de geweldige dag en de prima organisatie."

- Lenie, 6 mei -

"Het was een goede sfeer en aan alles was gedacht, het vervoer van en naar de boot voor de niet goed lopenden, de lunch, het moest wel erg snel, maar was goed."

- Truus, 6 mei -

"Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de goede organisatie en de goede zorgen tijdens de dag!

Het was gewoon klasse AAA!"

- Mariëtte, 7 oktober - 

"Ik heb een werkelijk heel gezellige dag gehad met mijn partner, voortreffelijk geregeld en met een leuke vaartocht met uitleg.

Een prima formule  all-in!"